تجدید میثاق دوباره در نیمه خرداد؛

حجت الاسلام سیدحسن خمینی: امام روح استقامت را به ملت‌ها منتقل کرد/ آغاز سخنرانی مقام معظم رهبری| بروزرسانی

کد خبر: 310983
|
13:44 - 1403/03/14
نسخه چاپی
حجت الاسلام سیدحسن خمینی: امام روح استقامت را به ملت‌ها منتقل کرد/ آغاز سخنرانی مقام معظم رهبری| بروزرسانی
مراسم باشکوه سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) با حضور پرشور مردم انقلابی در مرقد مطهر ایشان آغاز شد.

به گزارش اسلام آباد خبر ،به نقل از  خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) با حضور جمع کثیری از اقشار مختلف مردم در حرم بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در تهران آغاز شد.

مردم در سی و پنجمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) در حرم ملکوتی امام راحل بار دیگر دور هم جمع شدند که بار دیگر با آرمان های بنیانگذار جمهوری اسلامی تجدید بیعت کنند.

ملت روح الله طی سال‌های گذشته در این روز در مرقد مطهرش دور هم جمع می‌شود و بار دیگر با آرمانی این رهبر بزرگ جهان اسلام تجدید میثاق می‌کنند. بر طبق سنوات هر سال، در سال جاری هم دلدادگان و مشتاقانه امام خمینی (ره) از سراسر کشور در حرم ایشان اجتماع و در ویژه برنامه‌های ارتحال شرکت کردند.

آستان مقدس امام خمینی (ره) از عصر روز 13 خرداد آماده میزبانی از زائرانی بود که از جای جای کشور خود را برای تجدید دوباره بیعت با امام عظیم الشأن انقلاب به تهران رساندند.

مراسم با شکوه سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) با حضور پرشور مردم مؤمن و انقلابی از ساعت ۸ صبح امروز دوشنبه در مرقد مطهر امام راحل آغاز شد.

در این مراسم، پس از تلاوت قرآن مجید، مدیحه سرایی مداحان اهل بیت (ع)، خیر مقدم و سخنان حجت الاسلام سیدحسن خمینی، رهبر معظم انقلاب به ایراد سخن پرداختند.

حجت الاسلام سیدحسن خمینی: امام روح استقامت را به ملت‌ها منتقل کرد

 حجت الاسلام سیدحسن خمینی در مراسم گرامیداشت سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) طی سخنانی ضمن گرامیداشت یاد شهید رئیسی و همراهانش در پرواز اردیبهشت اظهار داشت: امام خمینی همواره برای خدا گام برداشت و حتی روزی که فرزند ایشان حاج آقا مصطفی به شهادت رسید آن را نعمت خفیه خداوند متعال دانست.

وی افزود: حضرت امام در راه خداوند استقامت ورزید اما فراتر از آن توانست این ایمان به خدا را به دیگران هم منتقل کند.

حجت الاسلام خمینی با بیان اینکه امام روح استقامت را به ملت‌ها منتقل کرد،‌ اظهار داشت: این روح در جان ملت‌ها دمیده شد و از تهران و سرزمین ایران به انتهای غزه رسید. در موضوع غزه باید با یک چشم بر آن گریان بود و از طرف دیگر باید از اعماق وجود به این حادثه افتخار کرد.

وی عنوان کرد: امروز رژیم صهیونیستی در تمام جهات هیمنه خود را باخته و رهبر انقلاب هم در ابتدای عملیات طوفان الاقصی  اشاره کردند که این شکست هیمنه غیرقابل بازگشت است و دنیا هم یکبار دیگر فهمید که رژیم صهیونیستی جز زبان قدرت چیزی نمی‌فهمد.

وی افزود: امروز به امام بزرگوار عرض می‌کنیم اگر فرزندان اسلام در غزه شهید شدند این پیام انقلاب اسلامی را به دنیا رساندند که اسرائیل از صحنه روزگار محو خواهد شد. روزی اسرائیل چنان هیمنه‌ای داشت که اگر کسی علیه آن حرف می‌زد، به هزار اتهام با او برخورد می‌شد اما خیزش امروز دانشگاه‌های آمریکا و اروپا در اثر مقاومت ملت فلسطین و روحی که امام در جان ملت‌ها دمید بوجود آمده است.

حجت الاسلام خمینی با اشاره به عملیات وعده صادق گفت:‌ این عملیات با رهبری داهیانه رهبر انقلاب واقع شد و برای همیشه چشم اسرائیل را از سرزمین اسلامی ما دور کرد. عزت رمز پیروزی ما بوده است و خواهد بود. یک ملت در حیات سیاسی خودش اگر عزت نداشته باشد، مانند ماهی بیرون از آب است. همراهی و حضور در صحنه یک واقعیت و حقیقت است و هرگاه ملت در صحنه حضور  پیدا می‌کنند، دشمنان در پیشگاه ملت ایران خضوع می کنند. به همین جهت انتخابات پیش رو خیلی مهم است و انشاالله شاهد یک حضور معنا دار در آن باشیم.

وی تصریح کرد: جمهوریت نظام یکی از ارکان اساسی تفکر امام ما بود. امام با مردم انقلاب و زندگی کرد و امروز پس از 35 سال باز هم بر جان و روح مردم حکومت می‌کند. راه امام وار زندگی کردن حضور در دل‌های مردم است و افتخار می‌کنیم این بیرق پس از 35 سال توسط رهبر انقلاب برافراشته است. در این 35 سال از هر سو تیرها بارید و زخم‌ها فرود آمد اما آنچه ما را نجات داد، رهبری شجاع و حفظ خط امام و ملتی بود که همیشه در صحنه است.

مقام معظم رهبری: اجتماع بزرگ هر ساله برای تجدید یاد امام بزرگوار است

سخنرانی مقام معظم رهبری در مراسم سی و چهارمین سالگرد رحلت حضرت امام خمینی (رحمةالله علیه) آغاز شد. پس از تلاوت قرآن مجید، مدیحه سرایی مداحان اهل بیت (ع)، خیر مقدم و سخنان حجت الاسلام سید حسن خمینی، حضرت‌آیت‌الله خامنه ای رهبر معظم انفقلاب اسلامی به ایراد سخن پرداختند.

رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در اجتماع پرشکوه، عظیم و پرشور مردم قدرشناس و وفادار در سی‌وچهارمین سالگرد رحلت امام خمینی (ره)، فرمودند: اجتماع بزرگ هرساله برای تجدید یاد امام بزرگوار و بهره گیری از درس امام برای پیشرفت کشور است.

ایشان فرمودند: امروز می خواهم از زاویه دید امام بزرگوار، به دو موضوع مهمی که از فاصله خرداد گذشته تا امروز اتفاق افتاده است، کلماتی عرض کنم. یکی مساله فلسطین است که امروز مساله اول دنیاست و با یک حمله عظیم مردمی آغاز شد و دنباله‌های آن تا امروز چشم دنیا را متوجه خود کرده است و آن را به مساله اول دنیا تبدیل کرده است. یکی هم حادثه‌ی تلخ فقدان رئیس‌جمهور عزیز و مغتنم ماست که آن هم حادثه بزرگی است؛ پیامدهایی دارد؛ هم در دائره‌ی داخلی کشور و هم در عرصه جهانی؛شهادت رئیس‌جمهورمان و همراهانشان که یکی از مسائل مهم تاریخ انقلاب محسوب می‌شود. سپس درباره مساله انتخابات و این وظیفه ملی و عمومی که در زمینه انتخابات داریم چندکلمه‌ای عرض خواهم کرد.

مهمترین محورهای بیانات ایشان به شرح زیر است:

- آنچه امام درباره آینده فلسطین پیش‌بینی کرده بودند، امروز در حال تحقق است.

- امام بزرگوار به رئیس جمهور شوروی سابق نوشتند که صدای شکستن استخوان‌های رژیم کمونیستی را می‌شنوم؛ این جزو عبارات ماندگار تاریخی است.

-در روزهای اول نهضت امام فرمودند اینها رفتنی هستند، شما می‌مانید.

-درباره فلسطین امام فرمودند دل به مذاکرات سازش نبندید.

-امام گفتند خود مردم فلسطین باید در میدان عمل حق خودشان را بگیرند و رژیم صهیونیست را وادار به عقب‌نشینی کنند.

- فلسطینی‌ها در طوفان الاقصی دشمن را به کنج میدان بردند که راه نجات ندارد.

-عملیات طوفان الاقصی یک ضربه تعیین‌کننده به رژیم صهیونیستی بود.

-حمله طوفان الاقصی نقشه‌های دشمن را بر باد داد.

حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی، واکنش عصبی به باطل شدن نقشه آنهاست.

-طوفان الاقصی درست در وقت خود اتفاق افتاد.

-طوفان الاقصی رژیم صهیونیستی را در مسیری قرار داد که جز اضمحلال و نابودی او نیست.

-تحلیل‌گران غربی معتقدند در عملیات طوفان الاقصی رژیم صهیونیستی از گروه مقاومت شکست سختی خورده است.

-یک تحلیل‌گر غربی می‌گوید طوفان الاقصی جهان را تغییر خواهد داد.

-مسئله فلسطین مسئله اول دنیا شده است؛ در دانشگاه‌های آمریکا به نفع فلسطین شعار می‌دهند.

-حوادث گریه‌آور مردم غزه هزینه‌هایی است که ملت فلسطین در راه نجات خود می‌دهد.

-طوفان الاقصی رژیم صهیونیستی را در یک مسیری قرار داد که انتهای آن چیزی جز اضمحلال و نابودی او نیست. طوفان ۱۵ مهر، توطئه‌ی بزرگ بین‌المللی برای منطقه غرب آسیا را از بین برد. این معجزه طوفان الاقصی است.

-رژیم صهیونیستی خود را در دالان بن‌بستی انداخت که نجاتی ندارد.

-رژیم صهیونیستی دارد تمام می‌شود، مردم دنیا دارند می‌بینند.

-رئیس جمهور عزیز و پرکار و همراهان ایشان افراد شایسته و مومنی بودند.

-آقای رئیسی عزیز و همراهانشان در راه خدمت به مردم کشته شدند؛ آنها را شهدای خدمت می‌دانیم.

-درباره رئیس جمهور عزیز ما، همه اعتراف کردند مرد کار و خدمت و صفا و صداقت بود.

-رئیس جمهور عزیز، ایران را در چشم رجال سیاسی دنیا برجسته کرد.

- رئیس جمهور به کسانی که به خود او بدی کرده بودند با کرامت برخورد می‌کرد؛ به لبخند دشمن اعتماد نمی‌کرد.

-بعد از فقدان رئیس جمهور عزیز همه جریان‌ها از خدمات او حرف می‌زنند؛ دلم برای رئیسی سوخت، در زمان حیات او یک کلمه حاضر نبودند از این حرف‌ها بزنند.

-یک واکنش به مصیبت این است که انسان ایستادگی کند و از مصیبت یک فرصت بسازد.

-عزاداری مردم برای رئیس جمهور عزیز یک حماسه بود.

-اجتماعات مردم نشان داد ملت ایران پرانگیزه و خسته نشو است و دلبستگی عاطفی به مسئولانشان دارد.

-اجتماعات مردم نشان داد، مردم طرفدار شعارهای انقلاب هستند، چون رئیسی مظهر شعارهای انقلاب بود.

-این اجتماعات مردم ایران در معادلات منطقه اثر خواهد گذاشت.

-کشور علی‌رغم از دست دادن رئیس جمهور توانست آرامش و امنیت خود را به طور کامل حفظ کند.

- در رقابت‌های انتخابات اخلاق حاکم باشد.

-ان‌شاءالله یک رئیس جمهور شایسته برای ملت ایران تعیین خواهد شد.

-انتخابات پیش روی ما، یک پدیده پر دستاورد است؛ اگر ان شاءالله با خوبی و شکوه و عظمت برگزار بشود، یک دستاورد بزرگ برای ملت ایران است. بعد از این حادثه تلخ، مردم جمع بشوند، با آرای بالا، مسئول بعدی را انتخاب کنند، این در دنیا انعکاسش انعکاس فوق العاده‌ای است. لذا این انتخابات بسیار مهم است. این حماسه انتخابات، مکمل حماسه‌ی بدرقه‌ی شهیدان است. این کار، مکمل کاری است که قبلاً کردید در بدرقه‌ی شهیدان.

-ملت ایران برای اینکه بتواند در معادلات پیچیده‌ی بین‌المللی منافع خودش را حفظ کند و عمق راهبردی خودش را تثبیت کند و ظرفیت‌ها و استعدادهای طبیعی و انسانی خودش را به مرحله بروز و ظهور برساند و کام مردم را شیرین کند و همچنین بتواند حفره‌ها و رخنه‌های اقتصادی و فرهنگی را پر کند احتیاج دارد به یک به رئیس‌جمهور فعال، پرکار، آگاه، معتقد به مبانی انقلاب.

-در این حرکت عظیمی که انجام می‌گیرد در رقابت‌های پیش روی انتخابات، بین نامزدها اخلاق حاکم باشد. بدگویی کردن، تهمت زدن، لجن پراکنی کردن کمکی به پیشرفت کارها نمی‌کند به آبروی ملی هم لطمه میزند.

-صحنه انتخابات صحنه عزت و حماسه است، صحنه رقابت برای خدمت است، صحنه کش و واکش برای به دست آوردن قدرت نیست. برادرانی که وارد میدان مبارزه و رقابت انتخاباتی می‌شوند، این را به عنوان یک وظیفه بدانند. آن‌ها به وظیفه‌شان عمل کنند، خدای متعال هم دل‌های مردم را ان‌شاءالله هدایت خواهد کرد به بهترین گزینه، ان‌شاءالله یک رئیس‌جمهور شایسته برای ملت ایران تعیین خواهد شد.

ادامه دارد...