هشداری به دوستداران زرد آلو

کد خبر: 31865
|
08:52 - 1392/04/17
نسخه چاپی
دوستداران دانه زرد آلو بایستی در خوردن این دانه ها دقت کافی داشته باشند زیرا در بین دانه های خوشمزه دانه هایی تلخ نیز وجود دارد که دارای سیانور بوده و باعث مسمومیت فرد می شود که باید از این نوع خوراکی تلخ ، پرهیز کرد.

مریم سجاد پور، کارشناس علوم تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: زردآلو یک میوه تابستانی است که دارای یک هسته مرکزی سخت بوده که گوشت این میوه روی آن قرار گرفته که منبع غنی از ویتامین A  و کاروتن ها می باشد ،‌ این میوه کالری قابل توجهی ندارد اما منبع بسیار مناسبی از فیبرهای رژیمی ، املاح معدنی و ویتامین ها است.

وی عنوان کرد: برخی از افراد علاوه بر مصرف گوشت زرد آلو علاقه به خوردن دانه این میوه دارند که طعمی شبیه مزه ی بادام دارد.

وی افزود: افراد بایستی در مصرف دانه زرد آلو دقت کافی داشته باشند و در روز حداقل 2 عدد از‌آن ها را استفاده کنند بدلیل اینکه در بین این دانه های خوشمزه ، دانه های تلخ نیز وجود دارد که دارای سیانور می باشند ، افراد از خوردن این دانه ها بایستی پرهیز کنند در غیر این صورت موجب مسمومیت می شود.

    نظر شما

    دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

    پربازدیدترین ها