نظارت مستمر بر کیفیت گندم و آرد در کارخانه‌های اسلام‌آبادغرب

کد خبر: 312213
|
14:17 - 1404/08/26
نسخه چاپی
نظارت مستمر بر کیفیت گندم و آرد در کارخانه‌های اسلام‌آبادغرب
در راستای ارتقای کیفیت آرد مصرفی، کارشناسان اداره غله اسلام‌آبادغرب با حضور در کارخانه‌های آرد شهرستان، اقدام به نمونه‌برداری و پایش تخصصی گندم و آرد تولیدی کردند.

به گزارش اسلام آباد خبر ،در راستای اجرای برنامه‌های نظارتی و ارتقای کیفیت فرآورده‌های گندم و آرد، کارشناس آزمایشگاه اداره غله و خدمات بازرگانی شهرستان اسلام‌آبادغرب با حضور در کارخانه‌های آرد «سبا» و «شهر»، از بخش‌های مختلف خط تولید بازدید و اقدام به نمونه‌برداری از گندم سروالس و آرد تولیدی این واحدها کرد.

 حسام قهرمانی، سرپرست اداره غله شهرستان، با اشاره به اهداف این بازدید گفت: در این بازدید کارشناسی، روند دریافت، نگهداری و فرآوری گندم مورد بررسی قرار گرفت و نمونه‌هایی از گندم و آرد تولیدی برای انجام آزمون‌های کیفی به آزمایشگاه مرکزی ارسال شد.

وی افزود: آزمون‌های انجام‌شده شامل سنجش رطوبت، گلوتن، افت مفید و سایر شاخص‌های استاندارد بوده و نتایج آن مبنای اقدامات اصلاحی و نظارت‌های بعدی خواهد بود.

 قهرمانی با تأکید بر اهمیت سلامت مواد غذایی تصریح کرد: این اقدامات با هدف اطمینان از کیفیت گندم ورودی به چرخه تولید و نظارت مستمر بر عملکرد کارخانه‌ها انجام می‌شود تا رضایت مصرف‌کنندگان تأمین گردد.

 وی در پایان خاطرنشان کرد: کارشناسان اداره غله شهرستان به‌صورت دوره‌ای و سرزده از کارخانه‌های آرد بازدید و نمونه‌برداری می‌کنند تا استانداردهای کیفی در تولید آرد به‌طور کامل رعایت شود.

 

 

 

 

 

 

    نظر شما

    دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد