جلسه ستاد بازآفرینی شهرستان

اعلام آمادگی بسیج سازندگی برای آگاهی بخشی به ساکنان مناطق بافت فرسوده شهرستان اسلام آبادغرب

کد خبر: 311057
|
10:04 - 1403/04/03
نسخه چاپی
اعلام آمادگی بسیج سازندگی برای آگاهی بخشی به ساکنان مناطق بافت فرسوده شهرستان اسلام آبادغرب
بیش از ۲۵ درصد جمعیت شهر اسلام آبادغرب در بافت فرسوده سکونت دارند

به گزارش اسلام آباد خبر ،: جلسه ستاد بازآفرینی شهرستان با حضور فرماندهی ناحیه اسلام آبادغرب ، فرماندار ، مسئولین شهرداری و بسیج سازندگی برگزار شد. در این جلسه حمیدرضا کرمی فرماندار اسلام آبادغرب ضمن تاکید بر نوسازی بافت فرسوده شهری، بر هم افزایی هرچه بیشتر نهاد های متولی تاکید کرد.

 حمیدرضا کرمی فرماندار شهرستان اسلام آبادغرب در این جلسه گفت: بیش از ۲۵ درصد جمعیت شهر اسلام آبادغرب در بافت فرسوده سکونت دارند، امیدواریم با تسهیلاتی که دولت در اختیار مالکان این منازل می‌گذارد، این بافت فرسوده بازسازی شود 

فرماندار شهرستان اسلام آبادغرب اظهار کرد : بیشترین بافت فرسوده متعلق به محلات شهرستانی ،شهریارشهر، بهزیستی، پل زنگنه، پشت بیمارستان ،سنگ معدن و سید حشمت است که تمرکز دستگاههای متولی باید در این مناطق باشد. 

   وی افزود: با توجه به اینکه استان کرمانشاه از استان های با خطر بالا در زمینه زلزله است باید برای وقع اینگونه حوادث آمادگی کافی را داشته باشیم. 

در ادامه جلسه ‌مسئول بسیج سازندگی سپاه ناحیه اسلام آبادغرب گفت : مناطق بافت فرسوده شهرستان باید به صورت دقیق توسط اداره مسکن و شهرسازی و همچنین شهرداری شناسایی و مشخص گردد تا در صورت لزوم آگاهی بخشی های لازم به صورت کارگاه‌ های آموزشی به ساکنان بافت فرسوده برای بازسازی منازلشان داده شود. 

حیدری ضمن اعلام آمادگی بسیج سازندگی برای آگاهی بخشی به ساکنان مناطق بافت فرسوده برای بازسازی اظهار داشت: با توجه به پیشینه بسیج سازندگی و موفقیت هایی که در این زمینه داشته است بسیج سازندگی می‌تواند این کار را با موفقیت به انجام برساند. 

وی افزود : شوراهای اسلامی شهر و روستا باید برای همکاری در نوسازی بافت فرسوده شهر، توسط بنیاد مسکن و شهرسازی توجیه شوند. 

حیدری ضمن تاکید بر اقناع افکار عمومی برای همکاری در بازسازی بافت فرسوده گفت : باید از اهمیت فضای مجازی برای اقناع افکار عمومی غافل نشد و در این زمینه به طور صحیح اطلاع رسانی و آگاهی بخشی شود.

 باقر صفری معاون شهرسازی شهرستان اسلام آبادغرب نیز که در این جلسه حضور داشت گفت : طرح شناسایی و ساماندهی محلات نا کارآمد و بافت فرسوده شهری همچنین سکونت گاه های غیر رسمی در زمان سفر مقام معظم رهبری به استان کرمانشاه حسب دستور معظم له در چهار شهرستان استان کرمانشاه انجام شد، که بعد بازدید های میدانی و انجام شد. 

وی در ادامه ضمن اعلام آمادگی ستاد بازآفرینی شهرستان برای کمک به شهرداری در اجرای طرح نوسازی گفت : امتیازات مهمی هم برای مالکانی که نوسازی را در نظر گرفته ایم که شامل موارد زیر می شود : تجمیع پلاکهای با مساحت کم ،اعطای طبقات مازاد بر ضوابط ، امکان صدور پروانه تجاری ، امکام استفاده از قسمتی از حیات به عنوان پارکینگ ، امکان احداث درب اضافی ، کاهش ضریب پارکینگ به ۷۵ درصد 

در پایان جلسه فرماندار اسلام آبادغرب ضمن براز امیدواری از انجام طرح نوسازی به شیوه شایسته، بر همکاری و هم افزایی نهاد های متولی تاکید کرد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    نظر شما

    دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد