درخشش نمایندگان رسانه های استان کرمانشاه در «جام رسانه امید» کشور

نمایندگان رسانه های استان کرمانشاه موفق به کسب رتبه دوم بخش انتشار اولین جام امید رسانه کشور شدند.

کد خبر: 310925
|
21:22 - 1403/02/30
نسخه چاپی
نمایندگان رسانه های استان کرمانشاه موفق به کسب رتبه دوم بخش انتشار اولین جام امید رسانه کشور شدند.

به گزارش اسلام آباد خبر ،به نقل از پایگاه خبری مژده خبر ؛آیین اختتامیه نخستین رویداد ملی جام امید رسانه کشور امروز یکشنبه سی ام اردیبهشت ماه با حضور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمع دیگری از مسئولان ارشد کشوری و لشکری در سالن همایش های دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تهران برگزار شد.

مسئول بسیج رسانه استان در تشریح این رویداد گفت: در این جشنواره ۳۶ ساعته که بزرگترین رویداد تولید و انتشار محتوای امید آفرین کشور بود تیم های رسانه ای از استان های مختلف کشور و تیم هایی از خبرگزاری ها داخلی و خارجی حضور داشتند.

 

محمد هادی صحرایی افزود: در این رویداد برخی زیر مجموعه های وزارت خانه های اقتصادی اعم از شرکت های نفتی، پتروشیمی و معدنی، قرارگاه های سازندگی و جهادی و فرماندهان عالی رتبه نظامی حضور یافته و آخرین دستاوردها و پیشرفت های کشور را گزارش دادند.

 

وی بیان کرد: در این رویداد رسانه ها این دستاوردها و پیشرفت ها را در بخش های خبر، گزارش، اینفوگراف، انیمیشن، موشن گرافیک و یادداشت و مقاله و… تولید کرده و سپس تولیدات خود را در فضای خبرگزاری ها پایگاه های خبری و شبکه های اجتماعی انتشار دادند.

 

وی افزود: در این رویداد پس از داوری آثار، تیم های برتر معرفی و تجلیل شدند.

 

مسئول سازمان بسیج رسانه استان کرمانشاه گفت: در این رویداد بزرگ و رقابتی، تیم خبرنگاران استان کرمانشاه پس از تلاش خستگی ناپذیر موفق به کسب تندیس مقام دوم بخش انتشار در بین تمامی استان های کشور شد.

 

صحرایی  ضمن تبریک این افتخار به اصحاب رسانه استان گفت: جمعی از نمایندگان اصحاب رسانه و فعالان رسانه ای و مجازی استان در این رویداد حضور داشتند و تولیدات خود را در مجموعه ی خبرگزاری ها و پایگاه های خبری استان و سکوهای مختلف شبکه های اجتماعی منتشر  کردند.

 

این فعال رسانه‌ای تصریح کرد: هدف از این رویداد امید آفرینی و انعکاس اخبار پیشرفت و توسعه کشور و با محوریت تولید اخبار امید آفرین  برگزار شد.

 

محمد هادی صحرایی مسئول سازمان بسیج رسانه استان و فعال رسانه، محمد رضا عباسی از سازمان بسیج رسانه استان،جعفر جعفری خبرنگار و سردبیر مژده خبر، صمدحمزه ای کانون بسیج رسانه شهر سنقر و کلیایی، سمانه فعله گری فعال رسانه و فضای مجازی، شکیبا خاطری از رسانه مرصاد نیوز، فردین پیر کرمی فعال مجازی،  بهروز احمدی عکاس خبرگزاری فارس، فریبا مرادپناه خبرنگار و مدیر کانون بسیج شهرستان اسلام آباد غرب، شنو ویسی مدیر کانون بسیج رسانه جوانرود و فعال مجازی، سید مهدی حسینی عکاس خبری ،فعال مجازی و رسانه ای، رضایی فعال مجازی از جمله افراد شرکت کننده استان در این رویداد بزرگ رسانه ای بودند.

 

گفتنی ست؛ رویداد جام رسانه امید کشور با حضور ۶۰۰ خبرنگار منتخب خبرگزاری ها، پایگاه های خبری و رسانه های خارجی و خبرنگاران از استان های سراسر کشور به مدت ۲ روز در دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تهران برگزار شد.

 

این موفقیت نشان از توانمندی اصحاب رسانه استان با کمترین امکانات در سطح کشور دارد