طی احکامی از سوی مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صورت گرفت؛

انتصاب اعضای شورای ارزشیابی و نظارت بر نمایش شهرستان اسلام‌آبادغرب

کد خبر: 310007
|
11:14 - 1402/05/09
نسخه چاپی
انتصاب اعضای شورای ارزشیابی و نظارت بر نمایش شهرستان اسلام‌آبادغرب
اعضای شورای ارزشیابی و نظارت بر نمایش شهرستان اسلام‌آبادغرب طی احکامی از سوی مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منصوب شدند.

به گزارش اسلام آباد خبر ، احکام اعضای جدید شورای ارزشیابی و نظارت بر نمایش شهرستان امروز توسط رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اسلام‌آبادغرب اهداء گردید.

 

احکام اعضای جدید شورای ارزشیابی و نظارت بر نمایش، که به پیشنهاد اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اسلام‌آبادغرب معرفی شده بودند، در تاریخ 1/5/1402 توسط کاظم نظری مدیر کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صادر و امضاء گردید.

 

طی این احکام، آقایان رسول نادری، علی حسن نوری و خانم ثریا رضایی از 1402/5/1 به مدت 2 سال، به عنوان اعضای شورای ارزشیابی و نظارت بر نمایش شهرستان اسلام آباد غرب معرفی و منصوب شدند.

 

مهدی بساطی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اسلام‌آبادغرب ضمن آرزوی توفیق برای اعضا اظهار داشت: تعهد، توان و تجربه شما عاملی در جهت بهتر شدن کیفیت فنی و محتوایی نمایش های شهرستان می باشد.  

 

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین با اشاره به جشنواره ملی تئاتر مرصاد با تقدیر از حمایت های سید روح الله زمانی موسوی امام جمعه، حمیدرضا کرمی فرماندار و مجموعه شورای اداری شهرستان اسلام آباد غرب، هنرمندان و اصحاب رسانه بیان داشت: اگر در جشنواره تئاتر ملی مرصاد، جهاد هنرمندان و اصحاب رسانه نمی بود، قطعاً موفقیت ها نیز به چشم نمی آمد. پس هنرمندان و اصحاب رسانه نقش بسزایی در این امر داشتند.

 

وی افزود: مقوله فرهنگ نیازمند توجه ویژه ای است، اسلام آباد غرب را “شهر شهیدان مرصاد” می شناسند و از اهداف تئاتر مرصاد شناساندن چهره واقعی مرصاد به نسل جدید و نیز ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.

 

مهدی بساطی با تسلیت ایامم سوگواری سالار شهیدان یاد و خاطره همه شهدا به ویژه شهدای عملیات مرصاد را گرامی داشت و گفت: ایستادگی غیور مردمان ایران اسلامی زبانزد است، شهدا در راه مقابله با منافقین جان خود را نثار کردند و وظیفه ما بیش از پیش شده است.

 

بساطی افزود: اسلام آباد غرب به زودی شاهد حضور شاعرانی است که در اولین جشنواره ملی شعر مرصاد گرد هم می آیند و برای مبارزه با تهاجم فرهنگی باید با تمام توان و امکانات تجهیز میدان شد.

 

 

انتهای پیام/

    نظر شما

    دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد