به مناسبت 29 فروردین

مراسم گرامیداشت روز ارتش در تیپ 181 اسلام‌آبادغرب برگزار شد+عکس

کد خبر: 309653
|
08:57 - 1402/01/29
نسخه چاپی
مراسم گرامیداشت روز ارتش در تیپ 181 اسلام‌آبادغرب برگزار شد+عکس
به مناسبت 29 فروردین مراسم گرامیداشت روز ارتش جمهوری اسلامی در تیپ 181 اسلام‌آبادغرب برگزار شد.

به گزارش اسلام آباد خبر ، به مناسبت مراسم گرامیداشت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران صبح امروز 29 فروردین با حضور مسئولین شهرستان، فرماندهان نظامی سپاه، ارتش و انتظامی در محل پادگان الله اکبر اسلام‌آبادغرب برگزار شد.

فرمانده تیپ 181زرهی شهید سرلشکر سلیمی در این مراسم  ضمن خیرمقدم به مدعوین و تبریک روز ارتش، اظهار کرد: 29 فروردین یادآور پیام تاریخی امام راحل(ره) است، در زمانی که خناسان زمزمه انحلال ارتش را زمزمه می‌کردند امام خمینی(ره) با بصیرت و دور اندیشی پیام تارخی خود را صادر فرمودند و خط بطلانی بر یاوه گویان کشیدند و در چنین روزی ارتش در بین مردم به رژه می‌پردازد و موجودیت خود را به معرض نمایش می‌گذارد.

 

سرهنگ رشنو افزود: بر اساس قانون اساسی ارتش حفظ تمامیت ارضی نظام جمهوری اسلامی را برعهده دارد و امروز قدرت نظامی ارتش با گذشته قابل مقایسه نیست و آمادگی نیروهای مسلح کشور از هر زمانی بیشتر است.

وی عنوان کرد: ارتش در دوران دفاع مقدس به خوبی نشان داده که در مقابل تهاجم سرسختانه مبارزه و دفاع خواهد کرد.

 

 

فرمانده تیپ 181زرهی، ایمان به خدا و ارتباط با مردم را از ویژگی‌های مهم ارتش برشمرد و گفت: ایمان به خدا و انگیزه باعث ایثار و جانفشانی می شود و ارتش مردمی باعث شده ملت در کنار ارتش قرار بگیرد.

وی گفت: ارتش همیشه به وصیت امام(ره) و تأکیدات مقام معظم رهبری عمل کرده و با پیروی  از فرماندهی کل قوا روز به روز شاهد اقتدار بیش از پیش نیروهای مسلح و امنیت و آرامش مردم هستیم.

 

حجت الاسلام زمانی موسوی در این مراسم با تبریک روز ارتش به ارتشیان دلاور گفت: ارتش امروز برخوردار از نورانیت نور قرآن و اهل‌بیت(ع) و آموزه های دین مبین اسلام است و به تعبیر مولا امیرالمومنین علی(ع)جمجمه خود را برای امنیت کشور به عاریه داده است.

 

وی عنوان کرد: تبعیت و اطاعت محض از رهبری از شاخص‌های ارزنده ارتش، سپاه، انتظامی و نیروهای اطلاعاتی است که همین امر موجب اقتدار نیروهای مسلح شده و در سایه اقتدار امنیت و آبادانی کشور و منطقه رقم خواهد خورد و نقشه ها و تلاش‌های مذبوحانه دشمنان انقلاب با اقتدار نیروهای مسلح و پشتیبانی مردم نقش برآب خواهد شد.

 

فرماندار اسلام‌آبادغرب در ادامه اظهار کرد: ارتش کارنامه پر افتخار حمایت از انقلاب و بیعت با امام خمینی(ره) را به همراه دارد و پس از انقلاب دفاع از مرزها و رشادت‌های ارتشیان در دوران دفاع مقدس زبانزد خاص و عام است.

حمیدرضا کرمی افزود: ارتش شهدای بزرگ و والامقامی همچون شهید صیاد شیرازی، شهید فلاحی و … تقدیم انقلاب کرده و در کنار سپاه افتخارات بزرگی برای کشور آفریده‌اند و از خلیج فارس تا خلیج عدن و از دریای عمان تا دریای مدیترانه پرچم جمهوری اسلامی را برافراشته‌اند و موجب امنیت کشور و منطقه شده‌اند.

فرماندار شهرستان عنوان کرد: ارتش علاوه بر نقش فعال در امنیت و اقتدار کشور و بعد مردمیاری فعالیت‌های چشمگیری داشته و در بحران‌های نظیر سیل و زلزله در کنار مردم بوده است.

 

در خاتمه این آیین رژه موتوری و خودرویی با حضور یگان‌های  مختلف ارتش، سپاه و انتظامی برگزار شد.

 

 

 

    نظر شما

    دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد