شهرداراسلام آبادغرب خبر داد:

اجرای طرح تخفیف ۲۵ درصدی عوارض شهرداری اسلام آبادغرب در عید مبعث

کد خبر: 307895
|
03:58 - 1400/12/09
نسخه چاپی
اجرای طرح تخفیف ۲۵ درصدی عوارض شهرداری اسلام آبادغرب در عید مبعث
شهردار اسلام آبادغرب گفت: به مناسبت عید مبعث، طرح تخفیف ۲۵ درصدی عوارض شهرداری اسلام آبادغرب اجرا می‌شود.

بهنام افشین در گفت‌گو با خبرنگار اسلام آباد خبر ، با اشاره به اجرای اعمال طرح تخفیف تا سقف 35 درصدی  کسب و پیشه و پذیره ابقاء اعیانی تا سقف۳۰ درصد برای شهروندان، اظهار کرد: با پیشنهاد شهرداری و با ابلاغ مصوبه شورای اسلامی شهر اسلام آبادغرب در راستای رفاه حال شهروندان طرح تخفیف عوارض اعمال می‌شود.

 

وی افزود: تخفیف عوارض شامل؛ کسب و پیشه  35 درصد، پذیره ابقاء اعیانی 30 درصد، توافقات ۲۵ درصد و پروانه‌ ساختمانی ۲۵ درصد می‌باشد.

 

مهندس افشین گفت: به مناسبت 27 رجب مبعث حضرت رسول اکرم(ص) از 10 اسفند تا 20 اسفندماه ۱۴۰۰ به مدت 10 روز شهروندانی که برای پرداخت نقدی عوارض خود اقدام کنند، مشمول تخفیف عوارض خواهند شد.

 

 

 

انتهای پیام/

 

 

 

    نظر شما

    دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد