به گزارشاسلام آباد خبر، به نقل از خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان احمد رضایی متخصص تغذیه اظهار کرد: هوش کودکان علاوه بر ارثی بودن و انتقال از طریق ژنتیک، رابطه ای مستقیم با تغذیه دوران کودکی دارد، از این رو با جا دادن فهرست غذایی مناسب در وعدههای غذایی کودکان، والدین می توانند نقشی موثر در تقویت هوش فرزندانشان ایفا کنند.
این متخصص تغذیه بیان کرد: مهمترین تغذیه اثبات شده بر ضریب هوشی کودکان، تغذیه با شیر مادر تا پایان 2 سالگی است؛ شیر مادربهواسطه سرشاربودن از انواع ویتامین،پروتئینو املاح مغذی نقشی قابل توجه بر تقویت سیستم عصبی و سلولهای مغزی دارد
رضایی ادامه داد:ماهی سالمونمنبعی غنی از پروتئین و اسیدهای چرب مانند امگا۳ است، ماده ای که تقویت کننده ای خوب برای سیستم عصبی بدن است.
سیبزمینی؛ بهتر آن است که ابتدا سیبزمینی را به ورقههای نازک بریده و به کمک دارچین آن را دودی کنید، این ماده غذایی سرشار از آنتیاکسیدان و ویتامین A است و با فعالکردن عصبها، قدرت تفکر را افزایش می دهد.
تخممرغ؛ تخممرغهای خانگی منبع غنی چولاین است، چولاین جزو گروه ویتامینهای B ویتامین و محلول در آب است، سبب گسترش فعالیت مغزی و حافظه میشود و برای کودکان بسیار مفید است.
توتفرنگی و انار جزو مواد مفید برای افزایش هوش کودکان هستند؛ این میوهسرشار از آنتیاکسیداناست و به خوبی ادراک، حافظه و ارتباط ذهنی را در کودک تقویت میکند، همچنین موجب رشد فکری و قدرت تمرکز میشود. شما میتوانید با مخلوطکردن این میوه با ماست یک دسر خوشمزه برای کودکان تهیه کنید.
انتهای پیام/
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد