روی خط کنکور؛

توصیه‌های برترین‌های کنکور ۹۶ به شرکت کنندگان آزمون سراسری ۹۷

کد خبر: 302193
|
13:12 - 1397/04/06
نسخه چاپی
توصیه‌های برترین‌های کنکور ۹۶ به شرکت کنندگان آزمون سراسری ۹۷
اسلام آباد خبر: برترین‌های کنکور سال قبل توصیه‌هایی برای داوطلبان فعلی شرکت کننده در آزمون سراسری دارند که در این گزارش مشروح آن آمده است.

به گزارشاسلام آباد خبر، به نقل از خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛بزرگترین ماراتن علمیکشور تا چند ساعت دیگر آغاز می‌شود  و داوطلبانی که یکسال بیشترین تمرکز خود را برای رسیدن به این رقابت آماده کرده بودند حالا دل تو دلشان نیست تا وارد میدان رقابت شوند و از داشته هایشان دفاع کنند تا رویایی که برای تحصیلات آکادمیک در سر می پروراندند، تحقق یابد.

صبر کردن و تلاش یکساله و گاه چند ساله برای وارد شدن به میدانی که اولین سد محکم هر نوجوان بعد از مدرسه محسوب می شود بی شک با هیجان همراه است؛ هیجانی که تا اندازه ای محرک و بیش از آن مخرب است.

گفتنی ها برای دریافت نتیجه مطلوب در کنکور بسیار بوده اما حساسیت این آزمون به حدی است که حتی تاثیر کوچکترین عادت و   رفتار داوطلب از قبیل وسواس، خیال پردازی  وغیره بر نتیجه اثرگذار است.

توصیه های برترین های ۹۶  را در کنار توصیه های پزشکان و مشاوران جویا شدیم که داوطلبان در این گام های نهایی تا شروع ماراتن از خوب و بد رفتارها و عادات برترین ها مطلع شوند و اصولی صحیح را در این یکی دو روز در پیش داشته باشند.

رتبه اول کنکور زبان در سال ۹۶

عرشیا زاهدی پور بانفر اول کنکور زبان سال 96و رتبه 13 منطقه 1  که اکنون دانشجوی پزشکی دانشگاه تهران است به داوطلبان توصیه کرد که زمان زیادی تاآزمون سراسریباقی نمانده و به داوطلبان توصیه می‌کنم در این روزهای پایانی جمع‌بندی و تو‌رق سریع کتاب‌های درسی را داشته باشند و یکی دیگر از نکات مهم خواب کافی در این ایام است؛ چرا که ممکن است داوطلبان شب کنکور  نتوانند به خوبی استراحت کنند بنابراین در روزهای باقی مانده باید استراحت کافی داشته باشند تا در جلسه امتحان به مشکل بر نخوردند همچنین آرامش خود را در این روزها حفظ کنند چرا که این زمان فرصتی برای یادگیری باقی نمانده و فقط باید داشته‌‌های خود را تثبیت کنند.


بیشتر بخوانید:مهمترین عامل موفقیت در بزرگترین ماراتن علمی/ حفظ آرامش در هفته پایانی فراموش نشود 


نفر اول ریاضی کنکور سراسری ۹۶

صابر دین پژوه نفر اول کنکور ریاضی سال گذشته که حالا در دانشگاه صنعتی شریف مهندسی کامپیوتر می خواند خطاب به داوطلبان گفت: درست است که امروزه مدرک گرایی در جامعه رواج دارد ولی اگر کسی در کنکور موفق نشد دنیا به پایان نرسیده و باید تلاش خود را در زمینه دیگری بکار ببندد و شاید صلاح و آینده درخشان اش در حوزه دیگری بوده که خودش از آن خبر ندارد و به نظر من باید انسان تلاشش را بکند و بقیه را به خدا واگذار کند.


بیشتر بخوانید:رشته ریاضی در جامعه مظلوم واقع شده است/ قبول نشدن در کنکور پایان زندگی نیست


نفر دوم کنکور انسانی سال ۹۶

رتبه دوم رشته علوم انسانی سال 96، یلدا حجتی که اکنون دانشجوی حقوق دانشگاه تهران است به داوطلبان امسال توصیه می کند تا با توجه به اینکه به روز آزمون نزدیک می شویم طی 2،3 روز آخر بهتراست ذهن خودشان را از هرگونه تشویش و درس خواندن دور کنند و فقط نهایتا دوره اجمالی بر دروس انجام دهند و بدانند که با تشویش و اضطراب مشکلی حل نمی شود و به نتیجه نمی رسد.

اگر کسی هدف داشته باشد قطعا به هدفش می رسد و اینکه فرد تغییر رشته ای نمی تواند به نتیجه مناسبی برسد، درست نیست چرا که هر کسی به اندازه تلاش خودش نتیجه می بیند.

توصیه‌های برترین‌های کنکور ۹۶ به شرکت کنندگان آزمون سراسری ۹۷


بیشتر بخوانید: قبولی در دانشگاه پایان مسیر علم آموزی نیست/ روزهای پایانی کنکور، مطالعه کردن بی نتیجه است


رتبه دوم کنکور ریاضی سال ۹۶

محمد کا‌ظم فقیه خراسانیرتبه دوم کنکور رشته ریاضی  ۹۶و دانشجوی فعلی مهندسی کامپیوتر دانشگاه شریف در توصیه به داوطلبان آزمون سراسری امسال بیان کرد: برخی از داوطلبان این روز‌ها دچاروسواس فکریمی‌شوند و در این ایام حفظ آرامش بیشتر از عوامل دیگری باید مورد توجه قرار گیرد و به وسواس فکری مبنی بر فراموشی مطالب درسی توجه نکنند.

توصیه‌های برترین‌های کنکور ۹۶ به شرکت کنندگان آزمون سراسری ۹۷

داوطلبان در این روز‌ها فشار و هیجان بسیاری را تحمل می کنند که باید با خودباوری و خودشناسی نسبت به زحمتشان در جلسه آزمون حاضر شوند.


بیشتر بخوانید:داوطلبان با خودباوری روز‌های منتهی به کنکور را بگذرانند/ راه‌های متعددی برای دستیابی به اهداف مسیر زندگی وجود دارد


امیر حسین قویدل رتبه دوم کنکور تجربی و رتبه سوم زبان‌های خارجی کنکور سال 96 و دانشجوی پزشکی دانشگاه تهران خطاب به داوطلبان گفت:در این دوره بیشتر از مرور مطالب درسی حفظ شرایط روحی و روانی داوطلبان اهمیت دارد و داوطلب باید این موضوع را بیشتر از سایر موارد در دستور کار خود بگذارد.

داوطلبان برای مرورمطالب درسی  اکنون مرور خلاصه‌ها و نکات حفظی را در برنامه خود بگنجانند و سعی کنند با اعتماد به نفس و تکیه بر دانشی که طی این مدت کسب کرده‌اند در جلسه کنکور حاضر شوند.

توصیه‌های برترین‌های کنکور ۹۶ به شرکت کنندگان آزمون سراسری ۹۷


بیشتر بخوانید:موفقیت در کنکور نیازمند برنامه ریزی دراز مدت است/ حفظ روحیه در روز‌های منتهی به آزمون عاملی کلیدی محسوب می‌شود


جدا ازعادت های تحصیلی چگونگی خوابیدن، بیدار شدن و مدیریت زمان چالش هایی است که هرسال تکرار می شود و ترفندهایی برای بهتر عمل کردن در این موارد مطرح می شود که  داوطلب با توجه شرایط وتشخیص خود می تواند آن را پذیرفته یا رد کند.

انتهای پیام/

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

آخرین مطالب