در پاسخ به دلالی های دولت؛

مردم پویش رانندگان حسینی را به راه انداختند/ همراه نشدن برخی رانندگان اتوبوس در افزایش قیمت کرایه ها

کد خبر: 299301
|
04:45 - 1396/08/10
نسخه چاپی
مردم پویش رانندگان حسینی را به راه انداختند/ همراه نشدن برخی رانندگان اتوبوس در افزایش قیمت کرایه ها
اسلام آبادخبر: بر خلاف خرج تراشی های دولت در مسیر تردد زوار اربعین، مردم به صورت خودجوش پویش رانندگان حسینی را به راه انداختند.

به گزارشاسلام آباد خبر، به نقل ازشبکه اطلاع رسانی مرصاد ، هزینه تراشی های دولت برای زائرین اربعین شامل گران فروشی دلار، حق بیمه های پرداختی، هزینه خدمات هلال احمر و ویزا سبب شده که جمعی از مردم به صورت خودجوش پویشی را برای ارائه خدمات رایگان به زائرین اربعین راه اندازی کنند.

متاسفانه در حالی که مسئولین کشور ما حتی جهت ارائه خدماتی که در تمام دنیا رایگان است از زائرین هزینه می گیرند در کشور عراق، شیعیان برای پذیرایی و خدمت رسانی به زوار التماس می کنند؛ خاطره ای که هیچ زائر آن را فراموش نخواهد کرد.

با وجود اینکه سال گذشته بیش از دو میلیون و 500 هزار نفر زائر در ایام اربعین از کشور ما به عتبات عالیات اعزام شد و پیش بینی می شود امسال نیز بیش از این تعداد به زیارت اربعین بروند انتظار می رود که مسئولین تلاش بیشتری را برای خدمت رسانی به این زائرین انجام می دادند.

در این روزها که بازار استقبال از زائرین اربعین رونقی ندارد مردم به صورت خودجوش پویشی برای سفرهای رایگان به راه انداخته اند به گونه ای که هر فردی که با وسیله شخصی به اربعین می رود به اندازه ظرفیت خودرو، مسافران دیگر را همراه کند.

کهریزی؛ یکی از دست اندرکاران پویش رانندگان حسینی گفت: خوشبختانه این پویش مورد استقبال خوب مردم قرار گرفته و افراد برای خدمت رسانی و ثبت نام با شور فراوان مصر هستند.

در حالی که دو برابر شدن نرخ بلیط اتوبوسها به بهانه خالی برگشتن این اتوبوسها اجرایی شده برخی از رانندگان اتوبوس با این طرح همراهی نکردند و البته حتی به صورت رایگان نیز اقدام به حمل مسافر می کنند.

اتوبوس

حمل زائر با همان کرایه سالهای قبل

دانشی، رئیس انجمن صنفی اتوبوسهای مسافربری کرمان گفت: با نرخ کرایه دو سه سال پیش اقدام به جابجایی زوار اربعین می کنیم.

وی افزود: با اینکه این مسیر 23 ساعتی طول می کشد اما بسیاری از رانندگان کرمانی با همان نرخ کرایه های دو سه سال پیش و البته بعضا نیز رایگان اقدام به حمل زائرین اربعین می کنند.

در ایام اربعین معنای خدمت رسانی متفاوت می شود و در این ارائه خدمت جنسیت و سن و سال دیگر مطرح نیست بلکه همگان می خواهند خود را به نوعی سهیم کرده باشند.

اکبری؛ راننده زنی که در این پویش شرکت کرده گفت: به جای تردد با هواپیما تصمیم گرفتم که با خودرو شخصی به زنان زائر خدمت رسانی کنم و چند باری در طول مسیر تا مرز رفت و برگشت کنم و در نهایت خود نیز در این راهپیمایی حضور می یابم.

این خدمت جدید امسال رانندگان حسینی، برکات دیگری را نیز به دنبال داشت چه اینکه در کنار آن پویشهای دیگری نظیر حضور مکانیک کاران برای انجام بازدیدهای رایگان خودروهای شخصی نیز راه اندازی شده است.

مرادی؛ از مکانیک کاران حاضر در این پویش گفت: حالا که قیمت بلیط اتوبوس دو برابر شده و مردم سعی می کنند با خودروهای شخصی به مرز بروند ما نیز درصدد انجام بازدید، جلوبندی و تعمیر خودروها به صورت رایگان هستیم تا در حد توان به زوار اربعین خدمت رسانی کنیم.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد