گر روزانه یک لیوان شیر با دو و نیم درصد چربی را در برنامه خود بگنجانید در دراز مدت از چربیهای شکمیکاسته میشود.کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به این که قبل از ۳۰ سالگی بهترین زمان برای مصرف شیر و لبنیات است، افزود: اگر قبل از این سن افراد به اندازه کافی این فرآوردههارا مصرف کنند میتوانند در آینده از بیماری پوکی استخوان پیشگیری کنند.دکتر فروزان صالحی با بیان این که شیر حاوی بعضی از ویتامینهامانند آ، ب۱۲، ب۲ و ب ۱ است، افزود: هنگام خرید شیر باید به تاریخ انقضای آن توجه کرده و از در معرض نور قرار دادن شیر خودداری کنند زیرا باعث نابودی ویتامین «ب۲» آن و نیز بد طعمیشیر میشود.وی تاکید کرد: شیر و لبنیات حاوی مقدار زیادی کلسیم است که برای سلامت استخوان لازم بوده و بهتر است از شیر و لبنیاتی که با ویتامینD غنی شده اند، استفاده کنند، زیرا این ویتامین برای جذب بهتر کلسیم بسیار مفید است.وی با اشاره به این که زنان باردار و شیرده باید حداقل روزانه ۳ واحد از گروه شیر و فرآوردههای آن مصرف کنند، گفت: پروتئین، کلسیم، فسفر، بعضی از انواع ویتامینهای گروه ب و ویتامین آ از جمله مواد مغذی گروه شیر و لبنیات است که مصرف روزانه دو لیوان شیر، نصف پروتئین مورد نیاز افراد بالغ را تأمین میکند.
منبع:مرصاد
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد