با این نوشیدنی سرطان را از پا درآورید

کد خبر: 22229
|
11:22 - 1392/03/25
نسخه چاپی
در واقع چای در کاهش پروسه های سرطانی مورد توجه ویژه قرار گرفته است.

نیاز محمدزاده هنرور، متخصص تغذیه گفت: چای از مایعات سنتی ایرانیان است و به دلیل خاصیت آرامش بخش بودنش مورد استفاده عموم قرار می گیرد.

وی افزود: از مهمترین خاصیت چای وجود آنتی اکسیدان ها می باشد در واقع چای در کاهش پروسه های سرطانی مورد توجه ویژه قرار گرفته است و همچنین هر چه میزان فرآیندهای حرارتی در چای کمتر باشد این مواد آنتی اکسیدانی بیشتر حفظ می شود.

وی اذعان داشت: در نتیجه خاصیت چای سبز دارای افزاینده متابولیسم پایه می باشد که در لاغری بعضی از افراد تاثیر بسزایی دارد.

وی توصیه کرد: افرادی که مبتلا به سنگ کلیه هستند باید در نظر داشته باشند چای مخصوص چای سیاه در افزایش سنگ کلیه نقش بسزایی دارد.

وی اظهار داشت: مصرف چای در افراد مبتلا به ام اس هیچ محدودیتی ندارد. افراد دیابتی می توانند از چای استفاده کنند البته باید از مصرف شیرینی جات دقت لازم را بکنند.

 

منبع:  مرصاد

    نظر شما

    دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد