فرمانده سپاه شهرستان اسلام‌آبادغرب:

تأکید بر انس با قرآن در زندگی فردی و اجتماعی

کد خبر: 312344
|
21:13 - 1404/09/24
نسخه چاپی
تأکید بر انس با قرآن در زندگی فردی و اجتماعی
سرهنگ یوسف وند در آیین اختتامیه مسابقات قرآنی «چراغ آیه‌ها» با تأکید بر نقش حیاتی قرآن در زندگی فردی و اجتماعی، انس با قرآن را رمز عزت، اقتدار و حل مشکلات جامعه اسلامی دانست.

به گزارش اسلام آباد خبر ،شامگاه دوشنبه ۲۴ آذرماه، آیین اختتامیه مسابقات قرآنی «چراغ آیه‌ها» با حضور بسیجیان و فعالان قرآنی در مسجد صاحب‌الزمان (عج) اسلام‌آباد غرب برگزار شد.

در این مراسم، سرهنگ پاسدار بهزاد یوسف‌وند، فرمانده سپاه اسلام‌آبادغرب، با گرامیداشت یاد و خاطره هزار و ۲۸۷ شهید والامقام شهرستان، به‌ویژه شهدای قرآنی، بر اهمیت انس با قرآن در زندگی فردی و اجتماعی تأکید کرد.

وی با اشاره به برگزاری این مسابقات در شش حوزه خواهران و حضور پرشور بسیجیان از پایگاه‌های مختلف، اظهار داشت: این برنامه‌ها فرصتی ارزشمند برای شناسایی استعدادهای قرآنی و تقویت ارتباط نسل جوان با قرآن کریم است. انس با قرآن باید در همه ابعاد زندگی ما جاری باشد. 

فرمانده سپاه شهرستان با استناد به بیانات رهبر معظم انقلاب، قرآن را راه نجات جامعه اسلامی دانست و افزود: هر جا که از قرآن فاصله گرفته‌ایم، با مشکلات فردی، خانوادگی و اجتماعی بیشتری مواجه شده‌ایم. قرآن نور است و هرچه بیشتر با آن مجالست داشته باشیم، روح ما صیقل می‌یابد و جامعه‌مان از آسیب‌ها مصون می‌ماند. 

وی با اشاره به نقش بسیج در ترویج فرهنگ قرآنی گفت: بسیجی واقعی کسی است که در یک دست قرآن و در دست دیگر سلاح دارد. این نگاه قرآنی است که به بسیج قدرت، شجاعت و بصیرت می‌بخشد. سرهنگ یوسف‌وند همچنین بر لزوم تلفیق آموزش و رقابت در برنامه‌های قرآنی تأکید کرد و افزود: مسابقات باید همراه با آموزش مفاهیم، قرائت، اذان و اقامه باشد تا شرکت‌کنندگان در مسیر رشد قرآنی گام بردارند.

تأکید امام جمعه اسلام‌آبادغرب بر انس بیشتر با قرآن کریم

در ادامه حجت‌الاسلام والمسلمین احمدزارعی با اشاره به جایگاه والای قرآن کریم در زندگی فردی و اجتماعی مسلمانان، اظهار داشت: متأسفانه در جامعه امروز، قرآن محجور مانده و بسیاری از مردم به دلیل احساس ناآشنایی با مفاهیم آن، کمتر به این کتاب آسمانی مراجعه می‌کنند.

 وی با بیان اینکه این مسئله در مورد نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه نیز صدق می‌کند، افزود: برخی افراد به دلیل دشواری ظاهری عبارات، از مطالعه این متون ارزشمند پرهیز می‌کنند، در حالی که توصیه اساتید علوم دینی این است که قدم نخست، خواندن ترجمه فارسی این متون برای درک بهتر مفاهیم باشد. 

امام جمعه اسلام‌آبادغرب قرآن را به چشمه‌ای زلال تشبیه کرد و گفت: هر فرد به اندازه ظرفیت و توان خود می‌تواند از این چشمه بهره‌مند شود؛ برخی تنها از زیبایی آن لذت می‌برند، برخی دیگر دست و صورت خود را با آن می‌شویند و گروهی نیز از آن برای آبادانی زمین بهره می‌گیرند. 

وی با تأکید بر اینکه حتی نگاه کردن به قرآن نیز موجب نورانیت قلب می‌شود، از مردم خواست ارتباط خود با قرآن را نسبت به گذشته دو برابر کنند و حداقل روزانه یک صفحه از آن را با ترجمه بخوانند و درباره مفاهیم آن تأمل کنند. 

ایشان با نقل قولی از آیت‌الله جوادی آملی خاطرنشان کرد: هیچ کاری در دنیا ارزشمندتر از پرداختن به کلام خداوند نیست. خداوند ما را لایق دانسته که با ما سخن بگوید و ما نیز باید عمر خود را صرف فهم این سخنان کنیم.

 امام جمعه همچنین با اشاره به دیدگاه مرحوم علامه طباطبایی گفت: هر سال باید تفسیری نو از قرآن نوشته شود، چرا که با پیشرفت علوم، درک انسان‌ها از آیات الهی نیز عمیق‌تر می‌شود و این از معجزات بزرگ قرآن است که با گذر زمان، عظمت آن بیشتر نمایان می‌شود.

 

لازم به ذکر است در پایان مراسم از حافظان و برگزیدگان قرآنی تجلیل بعمل آمد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

انتهای خبر/

    نظر شما

    دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

    پربازدیدترین ها