اسلام آباد خبر11:21 - 1392/05/10

شورای وزیران مصر، وزیر کشور را مکلف به مقابله با خشونت کرد

شورای وزیران مصر، وزیر کشور را مکلف کرد که اقدامات لازم برای برخورد با خشونت در کشور از جمله پایان دادن به اعتراض‌های رابعه العدویه و النهضه را اتخاذ کند.

به گزارش اسلام آباد خبر ، فارس به نقل از شبکه خبری«اسکای نیوز»نوشت ، شورای موقت وزیران مصر «محمد ابراهیم» وزیر کشور را مکلف کرد که همه اقدامات لازم برای مقابله با خشونت در کشور را اتخاذ کند.

 

خبرگزاری فارس: شورای وزیران مصر، وزیر کشور را مکلف به مقابله با خشونت کرد

 

وزیر کشور همچنین مکلف شده که به اعتراض‌های حامیان مرسی و گروه اخوان المسلمین در میدان «رابعه العدویه» و میدان «النهضه» پایان دهد.

شورای وزیران مصر بعد از نشست روز گذشته خود در بیانیه‌ای تأکید کرد که حضور هزاران نفر از حامیان اخوان در رابعه العدویه و النهضه در قاهره و جیزه، امنیت ملی کشور را تهدید می‌کند.

در این بیانیه که به وسیله «دریه شرف الدین» وزیر اطلاع رسانی مصر خوانده شد تأکید شده است که شورای وزرای مصر وزیر کشور را مکلف می‌کند که اقدامات لازم برای پایان دادن به این تهدیدها را اتخاذ کند.

پیشتر نیز دادستانی مصر دستور تخلیه میدان‌های رابعه العدویه و النهضه را داده بود؛ حامیان مرسی در پی این اقدام فراخوان تظاهرات میلیونی حامیان مرسی در روز جمعه را صادر کردند.