اسلام آباد خبر06:14 - 1392/05/10

نکاتی درباره چای کهنه و تازه

 چاي کهنه موجب افزايش خستگي می‌شود و چايي که بيشتر از 10 دقيقه دم بکشد، کهنه به شمار مي‌رود.

ساعدي متخصص تغذيه گفت: مصرف چاي به‌عنوان نوشيدني در زندگي ضروريست که هر فرد در روز می‌تواند به اندازه چهار تا شش ليوان چاي بنوشد.وي عنوان کرد: مصرف چاي به‌صورت يخ چاي بهتر است و چاي رقيق و نسبتا کم رنگ در يک تا دو ساعت بعد از مصرف غذا توصه مي‌شود.وي تصريح کرد: چاي تازه حس خستگي را از تن خارج می‌کند، به طوري که چاي کهنه خستگي را افزايش مي‌دهد.وي خاطرنشان کرد: زمان ماندگاري برگ چاي در آب جوش 10 دقيقه است و بيش از 10 دقيقه موجب تلخي چاي شده که چاي پررنگ موجب می‌شود آب بدن کشيده شود و بدن کم آب‌تر از حالت عادي شود.وي در پايان گفت: ولي چاي نمی‌تواند جايگزين آب باشد و بايد هر فرد به‌صورت جداگانه آب بنوشد.