اسلام آباد خبر12:27 - 1404/09/04
فرمانده سپاه ناحیه اسلام‌آبادغرب :

شهید سلیمانی، الگویی ماندگار از تفکر بسیجی است

سرهنگ یوسف‌وند در یادواره شهدای حمیل، شهید سلیمانی را نماد تفکر بسیجی خواند و بر نقش بسیج در پاسداری از انقلاب اسلامی تأکید کرد.

به گزارش اسلام آباد خبر ، یادواره شهدای شهر حمیل به مناسبت هفته بسیج با حضور جمعی از مسئولان، خانواده‌های معظم شهدا و اقشار مختلف مردم برگزار شد. در این مراسم، سرهنگ پاسدار یوسف‌وند، فرمانده سپاه ناحیه اسلام‌آبادغرب، با گرامی‌داشت یاد و خاطره ۱۲۸۷ شهید شهرستان، به‌ویژه ۱۳۲ شهید بسیجی، به تبیین جایگاه والای بسیج در نظام اسلامی پرداخت.

وی با تسلیت ایام فاطمیه و شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام‌الله‌علیها)، ایشان را الگویی بی‌بدیل برای تمام مسلمانان جهان دانست و با اشاره به فرمایش پیامبر اکرم (ص) گفت: خداوند با خشم فاطمه خشمگین و با رضایت او، راضی می‌شود.

سرهنگ یوسف‌وند با تبریک هفته بسیج، این نهاد مردمی را مولود تفکر ژرف حضرت امام خمینی (ره) دانست و افزود: امام راحل با آینده‌نگری، بسیج را به‌عنوان نیرویی برخاسته از متن مردم و پشتیبان انقلاب اسلامی بنیان نهادند.

وی با اشاره به نقش‌آفرینی بسیج در عرصه‌های مختلف از جمله دفاع مقدس، بلایای طبیعی، مقابله با کرونا و جنگ ۱۲ روزه اخیر، تصریح کرد: ۴۶ درصد از شهدای دفاع مقدس از بسیجیان بودند که این آمار، نشان‌دهنده نقش بی‌بدیل این قشر در دفاع از انقلاب و میهن اسلامی است.

فرمانده سپاه اسلام‌آبادغرب با اشاره به شخصیت شهید حاج قاسم سلیمانی، او را قله‌ای از تفکر بسیجی دانست و گفت: شهید سلیمانی تنها یک فرمانده نبود؛ بلکه مرام، سلوک، خلوص و اخلاص او در کار و زندگی، الگویی ماندگار برای همه ماست. حضرت آقا نیز تأکید کردند که نباید به شهید سلیمانی تنها به‌عنوان یک فرمانده نگاه کرد، بلکه باید سبک زندگی و روحیه جهادی او را سرمشق قرار داد.

وی با اشاره به جنگ ۱۲ روزه اخیر و شهادت دانشمندان هسته‌ای، نقش شهیدان مدافع حرم و نخبگان علمی را در تأمین امنیت کشور حیاتی دانست و افزود: دشمنان با هدف تضعیف جبهه مقاومت و ایجاد ناامنی در مرزهای کشور، به دنبال حذف فیزیکی فرماندهان و نخبگان ما هستند. اما ملت ایران با تکیه بر تفکر بسیجی، در برابر این توطئه‌ها ایستاده است.

سرهنگ یوسف‌وند بسیج را نیرویی فراملی خواند و گفت: از عراق و لبنان تا یمن و فلسطین، جوانان با الگوگیری از بسیج ایران، در مسیر دفاع از آرمان‌ها و ارزش‌های خود گام برمی‌دارند.

وی با اشاره به تلاش دشمن برای ایجاد نارضایتی و ناامیدی در جامعه از طریق رسانه‌ها و فضای مجازی، تأکید کرد: بسیجیان باید با جهاد تبیین، روشنگری، امیدآفرینی و خدمت‌رسانی، در برابر این جنگ روانی ایستادگی کنند.

در پایان، وی با تقدیر از حضور خواهران بسیجی و مسئولان حوزه حضرت رقیه (س)، خاطرنشان کرد: همه ما وظیفه داریم با بصیرت، احساس مسئولیت الهی و انسانی، و روحیه جهادی، ادامه‌دهنده راه شهدا و مدافع ارزش‌های انقلاب اسلامی باشیم.

 

انتهای خبر/