اسلام آباد خبر10:53 - 1404/09/01
امام جمعه اسلام‌آبادغرب مطرح کرد:

بسیج، شریکی برای اداره کشور در کنار دولت است

حجت‌الاسلام احمد زارعی در جمع بسیجیان اسلام‌آبادغرب، بسیج را شریکی برای اداره کشور دانست و بر نقش آن در دفاع از معیشت مردم و امیدآفرینی در جامعه تأکید کرد.

به گزارش اسلام آباد خبر ،در نخستین نشست هفته بسیج در اسلام‌آبادغرب، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد زارعی، امام جمعه این شهرستان، با حضور جمعی از بسیجیان شورای اداری‌‌ شهرستان ،ضمن تسلیت ایام فاطمیه و گرامیداشت هفته بسیج، از مجاهدت‌ها و تلاش‌های صادقانه بسیجیان در عرصه‌های گوناگون انقلاب اسلامی تقدیر کرد.

وی با اشاره به نقش بی‌بدیل امام خمینی (ره) در تأسیس نهاد بسیج، اظهار داشت: امام راحل با نگاهی عمیق به معارف دینی و فلسفی، نهادی را بنیان نهاد که امروز به شجره طیبه‌ای تبدیل شده و در حوزه‌های مختلفی چون علوم و فناوری، خدمت‌رسانی، کادرسازی، محرومیت‌زدایی و امنیت، نقش‌آفرینی می‌کند.

امام جمعه اسلام‌آبادغرب با اشاره به آغاز رزمایش محرومیت‌زدایی بسیج استان با رمز «یا فاطمه الزهرا (س)» گفت: این رزمایش نماد حضور همیشگی بسیج در کنار مردم است؛ نهادی که در سخت‌ترین شرایط، بدون چشم‌داشت و با روحیه جهادی، در میدان خدمت حاضر بوده است.

وی با تأکید بر اینکه بسیج باید متناسب با نیازهای روز جامعه مأموریت‌های خود را بازتعریف کند، افزود: امروز یکی از مهم‌ترین وظایف بسیج، دفاع از معیشت مردم و مقابله با جنگ روانی دشمنان است. رسانه‌های معاند در تلاش‌اند تا مردم را نسبت به آینده ناامید کنند، اما بسیجیان باید با پمپاژ امید، در محیط کار و اجتماع، مردم را به آینده روشن امیدوار سازند.

حجت‌الاسلام زارعی با انتقاد از برخی ناکارآمدی‌ها در دستگاه‌های اجرایی، تصریح کرد: اگر هر دستگاهی به وظایف قانونی خود به‌درستی عمل کند، تحولی بزرگ در کشور رقم خواهد خورد. بسیج می‌تواند با ورود به عرصه‌های مختلف، موجب افزایش سرعت عمل، کاهش هزینه‌ها و ارتقای احساس امنیت و امید در جامعه شود.

وی در پایان بسیج را شریکی برای اداره کشور در کنار دولت دانست و گفت: بسیج نباید صرفاً به مناسبت‌ها محدود شود، بلکه باید در متن خدمت‌رسانی به مردم و حل مشکلات جامعه حضور فعال و مؤثر داشته باشد. ان‌شاءالله با روحیه جهادی مدیران و همراهی مردم، بتوانیم در مسیر پیشرفت شهرستان گام‌های بلندی برداریم.

 

انتهای خبر/