اسلام آباد خبر11:07 - 1403/11/10

بازدید اصحاب رسانه از کارخانه خمیرمایه برتر اسلام‌آبادغرب

اصحاب رسانه در قالب اردوی راویان پیشرفت، از کارخانه خمیرمایه برتر اسلام‌آبادغرب بازدید کردند. مدیرعامل کارخانه، زمان خسروی، به بازگشت دوباره این کارخانه با تکیه بر توان داخلی و همت پرسنل بومی اشاره کرد.

به گزارش اسلام آباد خبر ،صبح امروز چهارشنبه ۱۰ بهمن ماه به همت سازمان بسیج رسانه، اصحاب رسانه در قالب اردوی راویان پیشرفت از کارخانه خمیرمایه برتر اسلام‌آبادغرب بازدید به عمل آوردند.

 

 زمان خسروی، مدیرعامل کارخانه خمیرمایه برتر اسلام‌آبادغرب، اظهار داشت: این کارخانه در سال ۱۳۸۹ با استفاده از بهترین تجهیزات توسط شرکت‌های اروپایی راه‌اندازی شد، اما تنها یک سال بعد فعالیت آن متوقف شد. سپس با مشکلات بسیار، در سال ۱۴۰۰ با تکیه بر توان داخلی و همت پرسنل بومی به فعالیت بازگشت.

 

وی با اشاره به بازدید اصحاب رسانه از این کارخانه، افزود: در طی ۱۰ سال عدم فعالیت، بسیاری از تجهیزات کارخانه دچار مشکل شدند. بخش خصوصی وارد عمل شد و برخی از تجهیزات را خود تولید کردند تا کارخانه دوباره راه‌اندازی شود.

 

مدیر عامل کارخانه ادامه داد: خمیرمایه خشک فوری جایگزین جوش شیرین شد که باعث جذب بهتر نان در معده، جلوگیری از پوکی استخوان و بیات نشدن نان می‌شود.

 

خسروی با اشاره به توانمندی‌ها و موفقیت‌های این کارخانه اظهار داشت: این شرکت در کمتر از شش ماه با مشکلات فراوان راه‌اندازی شد. اکنون ۵۰ درصد از محصول این شرکت، در صورت تامین کامل نیاز داخلی، به کشورهای آلمان، سوریه و حاشیه خلیج فارس صادر می‌شود. تولیدات این شرکت روزانه ۱۰ تن است و در برنامه‌های توسعه، این مقدار به بیش از ۲۰ تن هم خواهد رسید.

 

وی بیان داشت: این مجموعه یکی از شرکت‌های موفق است که همچنان در حال رشد و ارتقاء است. در مجموع ۱۸۰ نفر در این شرکت مشغول به کار هستند که ۹۰ درصد از آنان نیروهای بومی هستند و ۲۰ نفر هم در دفتر مرکزی تهران مشغول به کارند.

 

خسروی افزود: این شرکت تنها کارخانه‌ای است که زیر یک سال تصفیه‌خانه راه‌اندازی کرده و فاز دوم آن هم چهار ماه پیش راه‌اندازی شده است. اکنون نیز در حال تقویت تصفیه‌خانه هستیم تا میزان پسماند را به صفر برسانیم.