اسلام آباد خبر16:01 - 1403/10/06
نماینده اسلام‌آباد غرب و دالاهو:

فاز دوم مسیر راه کربلا دوبانده می‌شود

نماینده مردم اسلام آباد غرب و دالاهو از دوبانده شدن فاز دوم پروژه مسیر کربلا خبر داد.

به گزارش اسلام آباد خبر ،مجتبی بخشی‌پور با اشاره به اهمیت مسیر کربلا که یک مسیر بین‌المللی است گفت: نزدیک به ۲۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار جذب شده و فراخوان مناقصه انجام شده است، انتظار می‌رود در این پروژه‌ها چه در سطح استان و چه در سطح ملی وزارت راه و شهرسازی از پیمانکاران توانمند بتواند استفاده کنند، که این پروژه ملی که واقعا نگاه ملی بتوانیم روند آن را تسریع کنیم. 

نماینده مردم اسلام آباد غرب و دالاهو با تاکید بر تسریع روند پروژه، افزود: گنزدیک به دو سال پیگیری کرده‌ایم، نامه‌نگاری و مکاتباتی در طول این دوسال انجام شده است که نتیجه آن حصول بودجه ۲۰۰۰ میلیارد تومانی برای اتمام این پروژه است. 

بخشی‌پور با تاکید بر اهمیت انتخاب پیمانکار توانمند تصریح کرد: با حضور استاندار جدید امیدواریم روند انتخابات پیمانکار توانمند سریع‌تر شود که به مردم شهرستان‌های اسلام‌آبادغرب و دالاهو این مژده داده شود و زمان آغاز آن اعلام شود. 

بخشی‌پور در پایان خاطرنشان کرد انشاالله در سفر وزیر راه و شهرسازی کلنگ زنی آن انجام شود.

انتهای خبر/