اسلام آباد خبر05:59 - 1400/12/03
با حضور کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان صورت گرفت؛

تشکیل شبکه مراقبت و پیش آگاهی محصولات کشاورزی در اسلام آبادغرب

شبکه مراقبت و پیش آگاهی محصولات کشاورزی در اسلام آبادغرب با حضور کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان تشکیل شد.

به گزارش اسلام آباد خبر ، دومین جلسه شبکه مراقبت و پیش آگاهی محصولات کشاورزی با حضور مدیر، معاونت فنی، رئیس اداره ترویج، کارشناس حفظ نباتات و مسئولین مراکز در محل مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان برگزار شد.

 

 

مهندس کریمی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان  با بیان اینکه سالانه حدود ۳۲ درصد از تولیدات کشاورزی به بیماری‌های گیاهی دچار می‌شوند، گفت: بر همین اساس حفظ نباتات مدیریت جهادکشاورزی شهرستان با شروع سال زراعی جدید اقدام به تشکیل شبکه مراقبت و پیش آگاهی غلات و باغات در این شهرستان  کرده است که این اقدامات در بخشهای غلات، باغات و کلزا صورت گرفته است.

 

 

مهندس فتاحی کارشناس مسئول حفظ نباتات شهرستان خاطر نشان کرد، بررسی‌های کاربردی پیش آگاهی درباره بیماری‌ها و آفات مهم، تعیین آستانه زیان اقتصادی، مبارزه اکولوژیکی و بیولوژیک به ویژه مبارزه تلفیقی، تهیه بذرهای مقاوم به آفات و بیماری‌ها، اجرای مدیریت آفات و بالاخره اتخاذ تدابیر قرنطینه‌ای برای جلوگیری از انتقال و اشاعه آفات از اهداف تشکیل شبکه مراقبت و پیش آگاهی بوده و در  برنامه‌های کشاورزی شهرستان بطور کامل در نظر گرفته شده است.

 

 

انتهای پیام/