اسلام آباد خبر08:32 - 1400/11/09
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اسلام آبادغرب مطرح کرد:

پیشرفت ۶۰ درصدی بزرگترین گلخانه هیدروپونیک غرب کشور در شهرستان اسلام آبادغرب

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اسلام آبادغرب از پیشرفت ۶۰ درصدی بزرگترین گلخانه هیدروپونیک غرب کشور در شهرستان اسلام آبادغرب خبر داد.

 کامران کریمی در گفتگو با اسلام آباد خبر ،  با اشاره به بزرگترین گلخانه هیدروپونیک غرب کشور در اسلام آبادغرب، اظهار کرد: این گلخانه در چهار فاز به مساحت ۲۵/۵ هکتار( فاز ۳/۵ هکتار، فاز مکانیزاسیون ۵/۵ هکتار، فاز اشتاد۵/۵  هکتار و فاز توسعه ۵/۵ هکتار و ۰/۵ هکتار بهره برداری شده) با اعتبار ۳۵۹ میلیارد ریال با بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجرا است که طبق گفته مجریان این طرح قرار است تا پایان سال ۱۴/۵ هکتار آن به مرحله بهره برداری برسد.

 

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اسلام آبادغرب خاطر نشان کرد، این گلخانه در زمینی به مساحت ۵۴ هکتار قرار است با ۲۵ هکتار گلخانه مدرن ، سردخانه، سورتینگ و بسته بندی در چند فاز، توسط سازمان اقتصادی کوثر که زیر نظر بنیاد شهید است با هدف محرومیت زدایی و ایجاد اشتغال برای جوانان جویای کار شهرستان و جهش  تولید محصولات کشاورزی شهرستان انجام خواهد شد.

 

 

مهندس کریمی یاد آورشد با تکمیل تمام فازهای این سایت گلخانه‌ای برای ۲۵۰  نفر از جوانان شهرستان اسلام آبادغرب به صورت مستقیم اشتغالزایی می‌شود، طبق پیش‌بینی انجام شده سالانه بیش از  ۸ هزار تن محصول از این گلخانه تولید می‌شود.

 

انتهای پیام/