اسلام آباد خبر04:11 - 1395/07/27
وبلاگ خبر برتر:

رسم ناخوشایند شوکه گیری قاتل درختان بلوط در غرب استان کرمانشاه

اسلام آبادخبر: در کانال تلگرامی رضا موزونی مطلب جالبی درج گردیده؛ بعد از آتش سوزی ، این بار رسم ناخوشایند (شوکه گیری) قاتل درختان بلوط شده است .

در کانال تلگرامی رضا موزونی مطلب جالبی درج گردیده؛ بعد از آتش سوزی ، این بار رسم ناخوشایند (شوکه گیری) قاتل درختان بلوط شده است .

شوکه از شهد شکر مانند اطراف میوه ی بلوط بدست می آید که در اصل غذای حیوانات و حشره هاست که آن شکر را بخورند وبه خود میوه آسیبی نرسد که بتواند سال دیگر جوانه بزند .

اما مردم متاسفانه به جان درختان افتاده و با بدترین روش (قطع کامل درخت برای دسترسی به میوه ی بلوط) به شوکه گیری روی آورده اند که هیچ دلیل علمی برای سلامت این شهد وجود ندارد !

بعد از جدا کردن شهد ، میوه ی بلوط بعنوان زباله دور انداخته می شود !!

براستی که باید بر مظلومیت درختان بلوط ونادانی برخی مردم گریست و جا دارد که منابع طبیعی با اینگونه موارد برخورد و راهکار قانونی برخورد با قاتلان جنگل را در بخش نامه هایش جا کند.