به گزارشاسلام آباد خبر، رضا نجفیان اظهار داشت: کاروان اعزامی استان کرمانشاه به حج در سلامت کامل هستند و تاکنون استان ما هیچ مورد فوتی، جراحت و یا مفقودی در حادثه تاسفبار منا نداشته است.
وی تعداد حجاج اعزام شده از ایستگاه پروازی کرمانشاه به سرزمن وحی را ۸۲۴ نفر عنوان کرد و گفت: از این تعداد ۱۱۳ نفر را حجاج ایلامی تشکیل میدهند.
نجفیان ۲۰ و ۲۱ مهر ماه را زمان بازگشت حجاج کرمانشاه اعلام و اظهار کرد: در تاریخ مذکور حجاج با پرواز مستقیم از مدینه به فرودگاه شهید اشرفی اصفهانی کرمانشاه باز میگردند.
وی با بیان اینکه تاکنون هیچ حاشیه و مشکلی برای کاروان حجاج کرمانشاه در حج امسال ایجاد نشده، ادامه داد: بازگشت حجاج طی ۴ پرواز انجام و چند روز دیگر نیز حجاج به مدینه منوره مشرف میشوند.
نجفیان در پایان گفت: اعزام کاروان از استان کرمانشاه به عتبات عالیات نیز از مرز رسمی مهران انجام و تقریبا همه روزه به کربلای معلی اعزام داریم.
