مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی اسلام آبادغرب؛

اولین واحد صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی اسلام آبادغرب بدون کلنگ زنی افتتاح شد

کد خبر: 298780
|
11:22 - 1396/07/04
نسخه چاپی
اولین واحد صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی اسلام آبادغرب بدون کلنگ زنی افتتاح شد
اسلام آبادخبر: مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی اسلام آبادغرب گفت: ما توانستیم بهره برداری از اولین واحد تولیدی و صنعتی بدون کلنگ زنی در منطقه ویژه اقتصادی اسلام آبادغرب را انجام دهیم.

به گزارشاسلام آبادخبر، مهندس فرهادتاب زر مدیرعامل منطقه ویژه اسلام آبادغرب درگفتگویی اظهارداشت: ایجاد منطقه ویژه اقتصادی اسلام آبادغرب ۳۰ آذر سال ۱۳۸۵ به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید که در ۱۱ آذر ۸۹ قانون ایجاد منطقه ویژه اقتصادی مذکور از سوی رییس جمهور وقت ابلاغ گردید و سازمان همیاری شهرداریهای استان کرمانشاه به عنوان سازمان مسئول منطقه ویژه اقتصادی اسلام آبادغرب تعیین گردید.
مهندس تابزر افزود: متعاقبأ با تشکیل کنسرسیومی از اعضای حقوقی استان که اغلب از سرمایه گذاران استان کرمانشاه می باشند، سازمان مسئولی منطقه ویژه اقتصادی زاگرس از سازمان همیاری شهرداریهای استان کرمانشاه به شرکت منطقه ویژه اقتصادی زاگرس واگذارگردید.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه این منطقه بیش از چندسال راکد بود و پیگیری خاصی جهت شروع عملیات اجرایی سرمایه گذاران صورت نمی گرفت. تاکیدکرد: با توجه به تأسیس این منطقه که از سال ۱۳۹۱/۰۶/۰۶ بوده است، تا سال ۱۳۹۴ فعالیتهایی رخداده اما به دلیل مشکلات پیشروی امور اقتصادی منجر به حصول نتیجه مطلوب نشده بود لذا از سال ۹۴ با همت اعضاء محترم هیأت مدیره در منطقه سعی بر آن داشته ایم که تمامی امور ناتمام و حیاتی به اتمام رسانیده شود.
وی تصریح کرد: لذا اولین اقدام مهم که برای این منطقه بسیار ضروری به حساب می آید راه اندازی گمرک بود که به انجام رسید و در تاریخ هشتم شهریورماه سالجاری مقارن با هفته دولت و همزمان با بهره برداری اولین واحدصنعتی تولیدحلالهای آلی،گمرک نیز توسط استاندار محترم به بهره برداری رسید.
مهندس تاب زر تاکید کرد: لازم به ذکر است که فعالیتها برای بهبودی هر چه بیشتر منطقه ادامه خواهد داشت و از هیچ کوششی دریغ نخواهد گردید.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی اسلام آبادغرب تاکید کرد:همانطور که در جواب به سوال قبلی مطرح گردید فاز اول مینی پالایشگاه در هفته دولت درسالجاری به بهره برداری رسید و همانطورکه گفته شد طرح این مینی پالایشگاه تولیدحلالهای آلی مشتمل بر هیدروکربن سبک و سنگین- اکتان بوستر- حلالهای ۴۰۲ و … میزان تولید باظرفیت سالیانه ۶۰ هزار تن در سال و اشتغالزایی در فاز اول مستقیم ۳۰ نفر و غیرمستقیم بیشاز ۸۰ نفر مشغول به فعالیت خواهندشد.
مهندس تاب زر ادامه داد: همانطور که مستحضرید منطقه ویژه اقتصادی منطقه ای جغرافیایی در هر کشور است که قوانین تجاری حاکم بر آن در قیاس با دیگرمناطق آن کشور شدت و محدودیت کمتری دارد. هدف از تشکیل ای مناطق، پشتیبانی از فعالیتهای اقتصادی و برقراری ارتباط تجاری بین المللی و تحرک در اقتصاد منطقه ای و تولید و پردازش کالا، انتقال فناوری، صادرات غیرنفتی،ایجاداشتغال مولد،جلب سرمایه و … می باشد، لذا ایجاد گمرک به سهولت کار و رسیدن به اهداف مهم و اصلی منطقه بسیار تأثیرگذاراست.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی اسلام آبادغرب به مزایای گمرک در این منطقه اشاره کرد و گفت: از جمله مزایای گمرک منطقه به اختصار می توان به مواردی همانند؛ عدم وجود محدودیت زمانی برای نگهداری کالا در پایانه های منطقه و انبارهای اختصاصی با هزینه های بسیار مناسب؛معافیت از عوارض گمرکی برای واردات،ماشین آلات، مواداولیه از خارج از کشور به منطقه؛ استقرار یک شعبه مجهز با کادر مجرب گمرک جمهوری اسلامی در منطقه جهت ارائه خدمات گمرکی به سرمایه گذاران و تولیدکنندگان در سطح منطقه؛ مبداء و مقصد بودن گمرک منطقه برای کالاهای که به صورت ترانزیت خارجی از مبادی ورودی به کشور وارد و یا از کشور خارج می شوند، برقراری سیستم مکانیزه آسیکودا (طرح یکپار چهاداری) برای پذیرش اظهارنامه های صادراتی به صورت هوشمند و خودکار در گمرک منطقه اشاره کرد.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی اسلام آبادغرب در ادامه به افتتاح پتروشیمی در این منطقه اشاره کرد و گفت:به لطف خداوند و با تلاش بزرگمردان عرصه اقتصادی مجوزهای لازم جهت احداث پتروشیمی چهارم در منطقه ویژه اخذ گردیده و چنانچه به زودی برخی مشکلات پیش رو رفع گردد به زودی شاهدکلنگ زنی این طرح بزرگ که قطعا” باعث رونق اقتصادی پایدار منطقه می باشد، خواهیم بود.
مهندس تاب زر با اشاره به اینکه توسعه منطقه ویژه اقتصادی اسلام آبادغرب برای این شهرستان و کل استان کرمانشاه مزایای زیادی به همراه خواهد داشت، گفت: رشد و توسعه اقتصادی استان و بهره گیری از توانایی های بالقوه استان کرمانشاه و شهرستان، اشتغالزایی نیروی کارآمد که باعث بهبود فضای کسب و کار استان و شهرستان می گردد، تنها گوشه ای از وجود این منطقه ویژه اقتصادی در استان می باشد.
وی افزود: با توجه به اینکه استان کرمانشاه به دلیل وجود شرایط جوی مناسب و وجود منابع غنی طبیعی جزء استانهای مهم کشور به شمار می آید وجود این منطقه می تواند ظرفیتهای بالایی در جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی داشته باشدکه همین امر زمینه ساز رشد و توسعه می باشد.
مهندس تاب زر با اشاره به اینکه در مسیر توسعه این منطقه با برخی از مشکلات روبرو بوده ایم، گفت: در هر مسیری مشکلاتی وجود دارد مخصوصا” مسیر اقتصادی و صنعتی که کم و بیش بطور روزمره درگیرآن هستیم اما آن چه مسلم است تلاش مضاعف و پیدا نمودن راه حل مناسب در کوتاه ترین زمان ممکن برای از بین بردن مشکلات است.
مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی اسلام آبادغرب به موضوع استخدام نیرو در این منطقه اشاره کرد و بیان داشت: در بحث استخدام نیرو به میزان احتیاج بخشهای مختلف بستگی دارد، ولی اولویت با نیروهای بومی منطقه میباشد.
وی در ادامه با اشاره به همکاری و تعامل خوب و سازنده فرماندار اسلام آبادغرب، گفت: از همکاری و تعامل دستگاه های دولتی خصوصا” فرماندار اسلام آبادغرب به عنوان بالاترین رده اجرایی شهرستان بسیار سپاسگزاریم، لذا نقش این ارگانها بسیار کارآمد و موثر بوده و امید است که این تعاملات در آینده بیش از گذشته باشد. لازم به ذکر است تلاشهای جناب آقای دکتر فلاحت پیشه نماینده مردم شریف اسلام آبادغرب در مجلس شورای اسلامی قابل تقدیر است.
مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی اسلام آبادغرب در پایان سخنان خود گفت: از تمامی دستگاه های دولتی تقاضا دارم در شرایط فعلی که اهمیت سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی برکسی پوشیده نیست با ارائه خدماتی که قانونگذار مشخص نموده مارا در رسیدن به اهداف عالی مساعدت نمایند.
گفتنی است که منطقه ویژه اقتصادی اسلام آبادغرب در مساحتی بالغ بر ۱۴۳ هکتار ایجاد شده است.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد